banner31
banner6

Kamuda yetkili 5 sendikadan bugün “Yolsuzluğa, yoksulluğa ve yok oluşa hayır” yürüyüşü yapacak

KTAMS, KAMUSEN, KAMU-İŞ, KTÖS ve KTOEÖS, kamuda yaşanan sorunlara dikkat çekmek amacıyla bugün saat 09.30’da Gönyeli Çemberi’nde toplanarak Başbakanlık önüne yürüyecek.

06 Ocak 2026 Salı 09:25
18 Okunma
Kamuda yetkili 5 sendikadan bugün “Yolsuzluğa, yoksulluğa ve yok oluşa hayır” yürüyüşü yapacak

Kamuda yetkili beş sendika, “Yolsuzluğa, Yoksulluğa ve Yok Oluşa Hayır” sloganıyla yarın eylem düzenliyor.

KTAMS, KAMUSEN, KAMU-İŞ, KTÖS ve KTOEÖS tarafından yapılan ortak açıklamada, bugün saat 09.30’da Gönyeli Çemberi’nde toplanılacağı ve buradan Başbakanlık binası önüne yürüyüş gerçekleştirileceği duyuruldu.

Sendikalar adına açıklama yapan KTAMS ve KİEF Başkanı Güven Bengihan, kamuda yaşanan sorunlara, yolsuzluk iddialarına ve emekçilerin giderek artan yoksullaşmasına dikkat çekmek amacıyla eylem düzenleneceğini belirtti.

Bengihan, tüm kamu emekçilerini ve halkı eyleme destek vermeye çağırarak, taleplerini demokratik ve barışçıl yollarla dile getirmeye devam edeceklerini kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14