banner31
banner6

Kapılarda geriye dönüş: Vakalar arttı, geçişlerde test sonucu istenecek!

18 Kasım 2021 Perşembe 20:01
110 Okunma
Kapılarda geriye dönüş: Vakalar arttı, geçişlerde test sonucu istenecek!

BM’den yapılan açıklamada, İki Toplumlu Sağlık Teknik Komitesi’nin epidemiyolojik durumu değerlendirdiği ve 22 Kasım Pazartesi itibariyle sınır kapılarında; aşılı kişilere 7 günlük, aşısızlara ise 3 günlük negatif test sonucu talep edilecek “Seviye 3 – Koyu Kırmızı” önemlerin uygulanacağı duyuruldu.

Birleşmiş Milletler’den (BM) yapılan açıklamaya göre, iki taraf arasındaki geçişlerle alakalı Koronavirüs önlemlerini senkorize etmekle görevlendirilen İki Toplumlu Sağlık Teknik Komitesi’nin epidemiyolojik durumu değerlendirdiği ve 18 Kasım 2021 tarihinde toplanan Komite’nin, 22 Kasım  Pazartesi, saat 09.00 itibariyle sınır kapılarında; aşılı kişilere 7 günlük, aşısızlara ise 3 günlük negatif test sonucu talep edilecek “Seviye 3 – Koyu Kırmızı” önemlerin uygulanacağı duyuruldu.

Açıklamada, Sinovac, Sinopharm veya Sputnik aşılarının yanı sıra EMA onaylı aşıları olan tam aşılı kişilerin, 2’nci dozdan 14 gün sonra (Johnson & Johnson ise 1. doz) 7 günlük negatif hızlı test (antijen) veya PCR testi ile sınır kapılarından geçiş yapabilecekleri ifade edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52