banner31
banner6

KKTC heyeti TBD Kamu-BİB'25 ve BİMY’29 Bütünleşik Etkinliği Kongresine katılıyor

18 Kasım 2022 Cuma 12:00
13 Okunma
KKTC heyeti TBD Kamu-BİB'25 ve BİMY’29 Bütünleşik Etkinliği Kongresine katılıyor

Bayırdırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı ,BTHK Başkanı Kadri Bürüncük ve Başkan Yrd Tayfun Aydınlı  Antalya’da düzenlene TBD Kamu-BİB'25 ve BİMY’29 Bütünleşik Etkinliği Kongresine katılıyor.

Türkiye Bilişim Derneği tarafından düzenlenen kongre 17 – 20 Kasım 2022 tarihlerinde XanaduResort Belek / Antalya‘da gerçekleştiriliyor.

Düzenlenen kongre hakkında bilgi veren BTHK Başkan Yardımcısı Tayfun Aydınlı şunları söyledi;

Bir “Kamu Bilişim Markası” olan TBD Kamu-BİB, 1999 yılından bu güne gerçekleştirdiği etkinliklerle KAMU, ÜNİVERSİTE ve ÖZEL SEKTÖR BİLİŞİM YÖNETİCİLERİNİN, kamuda politika belirleyici ve karar alıcıların ortak buluşma noktası olmuştur.

17 – 20 Kasım 2022 tarihleri arasında “Dijital Gelecek ve Ötesi” ana teması Dijital Dönüşüm Politikalarının ve Uygulamalarının tüm sektörler için konuşulacağı bir platform olacak ve kamu, üniversite ve özel sektör bilişim yöneticilerinin ve bu alandaki tüm paydaşların ortak buluşma noktası olacaktır.

Kongrede Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanımız Sayın Arıklı’nın yapacağı konuşmanın ardından  Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yaşayan vatandaşların bilişim teknolojilerinden etkin, verimli, yararlı ve katma değerli yararlanmasına ve siber güvenlik, sosyal medyanın doğru ve etik kullanımı, çocukların ve gençlerin siber zorbalığa karşı farkındalıklarının arttırılmasına yönelik eğitim, bilgilendirme, yarışma vs. gibi çalışmalar yapmak üzere  Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurumu ile Türkiye Bilişim Derneği işbirliği protokolüne imza atacaktır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52