banner31
banner6

KKTC Mücadele Ruhunun Gerçeğidir

14 Kasım 2021 Pazar 21:42
35 Okunma
KKTC Mücadele Ruhunun Gerçeğidir

İş İnsanı ve siyasetçi Hasan Küçük 15 Kasım Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Küçük mesajında şöyle dedi;

38. Yılımızda onurluyuz ve gururluyuz. Atalarımız bizlere, bizlerde çocuklarımıza onur ve gurur duyarak anlattığımız mücadele ve yaşamsal bir gerçek KKTC var. 

Tarihsel mücadele bugünlerde özgür ve güvenli bir yaşam sürdürmek için yapıldı. Yarınlarda, evlatlarımızın bizi ayni duygularla anması için bugünden geleceğe kendimizi hazırlanmalıyız.

KKTC devleti güvencesi altında halkın mutluluğu, refah düzeyinin artması önceliği ile toplumsal gelişim ve kalkınma her vatandaşın mücadele ruhu olmalıdır.

Tarihi yazanlar, geleceğe umutla bakmışlardır. Şimdi, güçlü KKTC nin geleceğini tarihsel gerçekler ışığında geleceğe güven ve huzur içinde taşımak herkese görev ve sorumluluk düşmektedir.

İnandığımız değerler-vatan, millet, bayrak, özgürlük, aile, huzur, adalet toplamını adil olarak sağlamak önceliğimiz olmalıdır. KKTC ‘nin tüm devlet kurumlarını güçlendirerek, siyasal ve toplumsal gelişim öncelliğinde devletimizi geleceğe taşımalıyız.

Gelecekte daha güçlü KKTC ‘ni birlikte yazacağımız ve çocuklarımıza emanet edeceğimiz devletimizin her zaman bekçileri olarak yemin nöbetmiz var.  Tuttuğumuz nöbet bizlerin bir yaşam biçimidir. Bu yaşamda;

Mücadele ve Kararlılık var,

Özgürlük ve Adalet var,

İnanç ve Değerler var,

Kendine güven ve Aile var,

Var olmak için atalarımıza SÖZÜMÜZ var.

Kıbrıs Türkü’nün varoluş mücadelesine adanan iki onurlu yaşam Dr. Fazıl KÜÇÜK ve Rauf Raif DENKTAŞ ‘ın liderliklerindeki mücadele ruhu ile KKTC kuruldu ve bugün 38. Yaşında. Genç Cumhuriyetimizin kuruluşu ve kalkınmasında emeği geçen tüm şehit ve gazileri rahmet ve saygıyla anıyorum.  Ruhları şad olsun.

Bizler varlığımız ile her zaman KKTC ‘nin değerler toplamına sahip çıkıp,  Devletimizin kalkınması ve gelişmesi için atalarımıza verdiğimiz SÖZ’ü her zaman tutacağız.

Kutlu olsun Cumhuriyetimiz, Kutlu olsun yarınların umudu KKTC devleti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52