banner31
banner6

Küçük’ten Eğitime Yönelik Net Mesajlar

31 Ağustos 2022 Çarşamba 14:49
13 Okunma
Küçük’ten Eğitime Yönelik Net Mesajlar

UBP Milletvekili Hasan Küçük, ülke gündemindeki konuları değerlendirdi. Eğitim, ekonomik gelişimin lokomotif itici motor gücüdür diyen Küçük, bu gücü eğitimin etki ettiği her alanı düşünerek bilimsel temelde planlamalıyız dedi.

Eğitimle ilgili de değerlendirmelerde bulunan Küçük, devleti devlet yapanın kişinin özü olduğunu vurgulayarak, eğitimde yapılacak reform güçlü ekonomi ve devlette reform anlamına gelir ifadelerini kullandı.

Eğitim alanında reforma ihtiyaç duyulduğunu belirten Küçük, “Eğitim, bir ülkenin gelişimi için lokomotif güçtür. Eğitim alanında gerekli çalışmaların yapılması gerekiyor. Ülkemize nitelikli öğrencilerin gelmesi için gerekli düzenleme ve çalışmalar yapmalıyız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52