banner31
banner6

Lapta Belediyesi'nde taciz iddiası!

02 Haziran 2022 Perşembe 10:17
88 Okunma
Lapta Belediyesi'nde taciz iddiası!

Kuzey Kıbrıs’ta duymaya alışkın olmadığımız mide bulandıran ve infial yaratan olaylar son dönemlerde endişe verici şekilde artış göstermeye başladı. Kadınların giyimine karışarak sözde ‘namus bekçiliği’ yapan şahıs, devlet kurumunun ortasında kadınlara cinsel organını gösterecek kadar ileriye gitti.

Genç kızın giyiminin açık olduğunu ve bu şekilde giyinerek ve belediyeye dekolteli kıyafetlerle giderek kendisini tahrik ettiğini dile getiren T.A.’ya Lapta Belediyesi’nin diğer kadın personelleri tepki gösterdi. T.A.’ya “Sen kadınların ne giydiğine karışamazsın, kadınların giyimine karışmak sana düşmez” sözleriyle yaptığının yanlış olduğu ifade edildi. Kadınların giyimine karışmakla ve kadınları giyimleriyle yargılamakla kalmayan ve sapıkça tutumunu bununla da sınırlandırmayan T.A. daha da ileriye gitti.

BİR ANDA PANTOLONUNU İNDİRDİ”… T.A. isimli şahıs, kadınların kendisine tepki göstermesi üzerine Lapta Belediyesi’nin ortasında bir anda pantolonunu indirip cinsel organını oda içerisinde bulunan herkese gösterdi. “T.A.’nın bu sapkınca davranışının üzerine bir de kadınlara “Madem öyle ben de bundan sonra belediyenin içinde bu şekilde dolaşacağım” dediği öğrenildi. Söz konusu olayın ardından F.Ç. isimli kadın personel tarafından konunun polise intikal ettirildiği ve T.A.’nın tutuklanarak Lapta Polis Karakolu’na sevk edildiği de gelen bilgiler arasında. Sapık T.A.’nın bugün Girne Kaza Mahkemesi’nde yargıç huzuruna çıkarılması bekleniyor.

KAYNAK: GIYNIK 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52