banner31
banner6

LAÜ öğrencilerinden Noel kutlaması

29 Aralık 2021 Çarşamba 17:21
24 Okunma
LAÜ öğrencilerinden Noel kutlaması

LAÜ’de öğrencilere “Noel Kutlamaları” gerçekleştirildi

Lefke AvrupaÜniversitesi (LAÜ) Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Merkezi tarafından LAÜ’de eğitim gören öğrencilere “Noel Kutlamaları” gerçekleştirildi.

   LAÜ Uluslararası Öğrenci Kulübü ve Gastronomi Kulübü işbirliğiyle Rauf Raif Denktaş Eğitim Kompleksi’nde düzenlenen Noel Kokteylinde Gastronomi Kulübü öğrencileri tarafından hazırlanan izaz ikramlıklar  öğrencilere sunuldu.

   Etkinliğe katılan öğrencilere birbirinden güzel lezzetlerin sunulduğu standlarda öğrenciler Noel kutlamasında doyasıya eğlendi. LAÜ Noel konseptli etkinlikte birbirinden renkli görüntüler ortaya çıktı.

   Ayrıca kampüs içerisinde Noel dinletileri de düzenleyen öğrenciler çoşkulu kutlamalarla güzel vakit geçirme imkanı buldular.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52