banner31
banner6

LTB Sevimli Dostlar Web Sitesi yayında!

04 Ocak 2022 Salı 16:59
18 Okunma
LTB Sevimli Dostlar Web Sitesi yayında!

Lefkoşa Hayvan Barınağı ile sokakta sevimli dostlara ilişkin çalışmalar yapan LTB Sevimli Dostlar ekibinin tüm çalışmaların yer aldığı web sitesi yayına geçti. Lefkoşa Hayvan Barınağı’nda bulunan sevimli dostlara ilişkin fotoğraflar ve tüm bilgiler www.ltbsevimlidostlar.com web sitesinde güncel şekilde yer alıyor.

Lefkoşa Türk Belediyesi’nin 3 yıl önce yönetimini devraldığı Lefkoşa Hayvan Barınağı ile sokakta sevimli dostlara ilişkin çalışmalar yapan LTB Sevimli Dostlar ekibinin tüm çalışmaların yer aldığı web sitesi yayına geçti.

Günümüz çağının getirdiği teknolojik gelişmeler ve dijitalleşmeye önem veren Lefkoşa Türk Belediyesi ve bünyesindeki LTB Sevimli Dostlar ekibi yeni web sitesi sayesinde yurttaşların hem haber alma, hem katkı sağlama hem de katılımcılık süreçlerini kolaylaştırıyor.

BARINAKTAN SAHİPLENİLEBİLECEK SEVİMLİ DOSTLAR WEB SİTESİNDE YER ALIYOR

Lefkoşa Hayvan Barınağı’nda bulunan sevimli dostlara ilişkin fotoğraflar ve tüm bilgiler www.ltbsevimlidostlar.com web sitesinde güncel şekilde yer alıyor. Yurttaşlarımız, sahiplenilebilecek sevimli dostlarımızı siteden görebilir ve ayrıca online sahiplenme formunu doldurarak başvuruda bulunabilir. LTB Sevimli Dostlar ekibi başvuruda bulunan yurttaşlar ile 24 saat içerisinde iletişime geçecek.

SEVİMLİ DOSTLARIN İHTİYACINI KARŞILAYABİLİR, ONLİNE KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ

LTB’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Barınakta bulunan sevimli dostları dijital ortamda görüntülenebiliyor. Ayrıca uzun süredir ‘satın alma sahiplen’ sloganı yürüttüğümüz yuvalandırma kampanyası kapsamında, dilediğiniz herhangi bir sevimli dostumuz için sahiplenme başvurusu yapabilirsiniz.

Web sitemizde bulunan bir diğer içerik ise sevimli dostlarımızın ihtiyacı olan ürünleri satın alarak katkıda bulunma imkanı sağlıyor. Sitemize belirli ihtiyaç ürünlerini ekleyerek destek olma imkanı sunduğumuz gibi dilediğiniz herhangi bir köpeğin belirli periyotları kapsayacak şekilde bakım masraflarını karşılayarak destek olabilirsiniz. Bu periyotlar sitemizde de görebileceğiniz gibi 1-3-6 ve 12 aylık süreleri kapsıyor. Bunun yanında bir diğer seçenek de dilediğiniz miktarda Sokaktaki ve Lefkoşa Hayvan Barınağında bulunan sevimli dostlarımız için bağış yapabilirsiniz.

Bağış ve yardımların yanı sıra etkinlik düzenleme, gezdirme, yuva yapımı, sponsor bulma, sahiplendirme ve barınak temizliği gibi konularda sende gönüllü olabilirsin. Gönüllü olmak için sitemizde bulunan gönüllü olma formunu doldurmanız yeterlidir.

Sevimli dostlarımız yardımcı olmak artık daha kolay. Sevimli dostlarımız yardımlarınızı bekliyor...

Son Güncelleme: 04.01.2022 17:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52