banner31
banner6

Manga'dan, Bakan Şan'a asgari ücret teşekkürü

Kıbrıs Türk Memur-Sen Genel Başkanı Manga, Maliye Bakanı Şan’ın kamuda örgütlü tüm paydaş sendikalarla yaptığı toplantıda, asgari ücretin vergiden muafiyeti ile ilgili verdiği sözü, bir hafta içerisinde yerine getirmesini memnuniyetle karşıladıklarını kaydetti.

22 Ağustos 2022 Pazartesi 10:55
70 Okunma
Manga'dan, Bakan Şan'a asgari ücret teşekkürü

Kıbrıs Türk Memur-Sen Genel Başkanı Akın Manga, Maliye Bakanı Alişan Şan’ın asgari ücretlinin vergiden muafiyeti ile ilgili verdiği sözü, bir hafta içerisinde yerine getirmesini memnuniyetle karşıladıklarını belirtti.

Manga, yaptığı yazılı açıklamada, Bakanlar Kurulu’nda, kanun hükmünde kararnameyle sorunun çözülmesinden dolayı, Başbakan Ünal Üstel ve Maliye Bakanı Alişan Şan’a teşekkür etti.

Bakan Şan’ın göreve başlar başlamaz, ekonomik ve sosyal örgütlerle sürdürdüğü diyaloğu takdirle izlediklerini ifade eden Manga, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Bu iyi niyetin ve gayretin sürdürülmesini çalışma barışının korunması açısından önemsiyor, aynı hassasiyetin 47/2010 Göç Yasası ile istihdam edilenlerin mağduriyetlerinin giderilmesinde de bekliyoruz. Gerçeklere dayalı 2023 Mali yılı bütçesiyle, kamu-özel sektörlerinde, mevcut sorunların çözüme kavuşturulacağına olan inancımızı sürdürüyoruz.”

Son Güncelleme: 22.08.2022 14:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52