banner31
banner6
banner1

Marmara Denizi'nde deprem

Marmara Denizi'nde 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 13.43'te gerçekleşen deprem, 2 Ekim günü meydana gelen 5 büyüklüğündeki sarsıntıya yakın bir noktada gerçekleşti.

05 Ekim 2025 Pazar 14:43
35 Okunma
Marmara Denizi'nde deprem

Marmara Denizi'nde 2 Ekim günü meydana gelen 5 büyüklüğündeki depremin ardından artçı sarsıntılar sürüyor.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı verilerine göre, saat 13.43'te Marmara Denizi'nde 3,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

2 Ekim günü gerçekleşen depremin merkez üssüne yakın bir noktada yaşanan sarsıntı, 10,61 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Deprem herhangi bir olumsuzluğa neden olmadı.

Kaynak: NTV

Anahtar Kelimeler:
Deprem
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52