banner31
banner6

Naimoğlulları: A-101 Bizi Batırmaz Güçlendirir

17 Ağustos 2022 Çarşamba 08:08
144 Okunma
Naimoğlulları: A-101 Bizi Batırmaz Güçlendirir

Hayvancılar Birliği Başkanı Mustafa Naimoğluları Türkiye’nin zincir mağazalarından A-101’in KKTC’den süt alacak olmasının üreticilere büyük destek katacağını söyledi.
ÜRETİMİN DEVAMLILIĞI İÇİN DESTEK OLUYORLAR
Tarım Bakanlığı’na bu işin olması için öncülük ettiklerini belirten Naimoğluları, “eğer bu iş olursa biz bu ülkedeki üretimin önünü açabiliriz. Üreticilerimizden bu ürünün alınması bizi batırmaz bizi güçlendirir. A-101 para kazanmak için değil üreticiye destek olmak için geldiler. Üreticinin sütünün gerçek fiyatını bulması  ve üretimin devamlılığı için  destek oluyorlar” ifadelerini kullandı.
FABRİKALAR CANLARI ÇEKİNCE SÜT ALIYORLAR
Hayvancılar Birliği Başkanı Mustafa Naimoğluları açıklamalarına şöyle devam etti;
A101 buraya geldi. Adamlar diyor ki bizim 12 Bin tane marketimiz var ve sütünüzün satılmasına yardımcı olacağız. Bizler de süt üreticileri olarak zaten maliyetleri biliyoruz. Ürün kendi başına pahalı burada. Onun için fiyatlar pahalanacak diye bir şey yok. Süt fabrikaları canları çektikleri zaman alıyorlar çekmediklerinde almıyorlar. Buradaki fabrikalara alternatifler koymazsak zaten batacağız ve fabrikaların insafına kalacağız. Ondan dolayı A-101’in gelmesini destekliyoruz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52