banner31
banner6

Nazım Çavuşoğlu: "Kazıkların sökülüp atılması konusunda talimat vereceğim"

07 Ekim 2021 Perşembe 18:13
313 Okunma
Nazım Çavuşoğlu: "Kazıkların sökülüp atılması konusunda talimat vereceğim"

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Nazım Çavuşoğlu, Meclis'te tartışmaya neden olan araziye işaret ederek, Meclis’ten çıkınca, çakılan kazıkların sökülüp atılması konusunda talimat vereceği bilgisini verdi.

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Nazım Çavuşoğlu  da Özdenefe’nin arazi kiralanması konusundaki sorusuna yanıt vermek üzere kürsüye çıktı.

Bahse konu arazinin iki bölüm olduğunu, derenin kenarındaki telsiz alanın verilebileceğini, ancak telli alanın verilemeyeceğini Ekonomi ve Enerji Bakanlığına uyarıda bulunduklarını anlatan Çavuşoğlu, dün bölgede bazı işaretlemeler yapılınca Bakan Arıklı’ya “derhal bu işi düzelt” dediğini ifade etti.

Bugün Meclis’e giderken ilgili firmanın orada kazık çakmaya çalıştığı bilgisinin kendisine ulaştığını söyleyen Çavuşoğlu, böyle bir adım atılmasına izin vermeyeceklerini, Meclis’ten çıkınca, çakılan kazıkların sökülüp atılması konusunda talimat vereceği bilgisini verdi.

Çavuşoğlu, bu konuda tavizleri olmadığını anlattı.

Anahtar Kelimeler:
Nazım ÇavuşoğluArıklı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52