banner31
banner6

Nidai Güngördü Seçimlerden Zaferle Çıkacak

16 Aralık 2022 Cuma 09:35
12 Okunma
Nidai Güngördü Seçimlerden Zaferle Çıkacak

Ulusal Birlik Partisi Girne Milletvekili Hasan Küçük Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü’nün vizyonunu ile 25 Aralık yerel yönetimler seçiminden zaferle çıkacağını söyledi.
Kanal T Haber Müdürü Mahmut Doğan’ın sunduğu Gazete programına konuk olan Hasan Küçük, 25 Aralık seçimlerine yönelik önemli değerlendirmelerde bulundu. Küçük Girne seçimlerine değindi açıklamalarına şöyle devam etti;
Nidai Bey ile yakınen tartışıyoruz ve konuşuyoruz. Düşünün Girne Belediyesi’nde çocuk meclisini kurduk. Nidai beyin kent konseyleri konusunda çok büyük bir vizyonu var. Nidai Güngördü’yü bu vizyonu 25 Aralık’ta büyük bir zaferle sandıktan çıkaracaktır. En önemli konuda katılımcılığı önde tutan bir yaklaşımı olmasıdır. Sözde değil özde bir yönetim anlayışı ile günün ihtiyaçlarına göre daha çağdaş bir katılım sistemiyle Girne daha güzel yerlere gelecektir.
SANDIĞA GİDENLER 3 KONUYA DİKKAT ETMELİ
25 Aralık’ta vatandaşların sandığa gitmesini isteyen Ulusal Birlik Partisi Girne Milletvekili Hasan Küçük halktan beklentisini ise şu şekilde dile getirdi,
Halkımızın 25 Aralık’ta sandıklara gidip, en doğru adayın kim olduğunu karar verirken 3 şeye bakması gerekir. Bölgenin ihtiyaçları nelerdir? Belediyecilik sadece çöp toplamak suyun gelmesi ve temizlik anlamında değildir. Vatandaşlarımızın hak ettiği sosyal yaşam, gençler için yapılacak tesisler, engelli kardeşlerimiz için neler yapılıyor bunlara da bakmak gerekiyor. Özellikle okul öncesi gibi hayati önem taşıyan hizmetlerle alakalı ne yapılıyor? Z kuşağı dediğimiz gençlerimizin sosyalleşip ve halkla birlikte nasıl uyum içerisinde olabilecekleri projeleri geliştiren o bölgenin ekonomik sosyal gelişimine kimler bu projelerini hayata geçirdi. Bizim bunları görmemiz gerekiyor.
Annelerimizi, babalarımızı,dedelerimizi,nenelerimizi bölgede nasıl sosyalleştirebiliriz. Onları nasıl kaliteli bir yaşama hazırlayabiliriz? Bu ve buna benzer projeleri hazırlayan kişiler ve bunları hayata nasıl geçirebiliriz? Proje yazman önemli değil bunun finansmanını sağlamak önemli. Kimse buna sığınmasın ben merkezi kalkınmayla uyumlu olmasam da işte AB ile hayata geçiririm. Sorarım kaç tane belediyemiz bugün hala daha sürdürülebilir alt yapının dışında kanalizasyon ve benzeri kaç projeye imza koymuş. Unutmamak gerekir ki kaynak yaratmakta önemli. Üçüncü olarak da merkezi hükümetle birlikte uyum gerekiyor. Bugün biz varız hükümette yarın bir başka partili olacak. Biz ayıramayız yani ben bu partiliyim ben bu partililerle küsüm uyum çalışamam böyle lüksümüz yok. Siz o bölgeyi yönetiyorsanız siz her kesimin belediye başkanı olacaksınız.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52