banner31
banner6

Öğrencilerden “Kültürüne Sahip Çık” Mesajı

12 Haziran 2022 Pazar 18:19
37 Okunma
Öğrencilerden “Kültürüne Sahip Çık” Mesajı

TED Kuzey Kıbrıs Koleji’nde geleneksel ‘’Kültürüne Sahip Çık’’ etkinliği bu yıl ‘’Bahar Şenliği’’ kapsamında büyük bir coşkuyla kutlandı.

Etkinlikte ülkemizin kültürel zenginliğini öne çıkaran birbirinden lezzetli yiyecekler sunulurken, okul orkestrasının çaldığı Kıbrıs şarkıları izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. 3.sınıf öğrencilerin hazırladığı Kıbrıs manileri ise izleyicileri kahkahalara boğdu.

Ülkemizin kültürüne hayran bırakan bu güzel günün en anlamlı çalışmalarından biri de okul tiyatrosunun sergilediği ‘’Böcek Hanım’ın Evlatları’’ isimli oyundu. Eski bir Kıbrıs masalından tiyatroya uyarlanarak hazırlanan oyunu keyifle izleyen seyirciler oyuncuları coşkulu alkışlarla motive etti.

Bahar Şenliği gösteriler turnuva ve yarışmalar izleyenlere coşku ve mutluluk yaşattı.

Son Güncelleme: 12.06.2022 18:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52