banner31
banner6

ÖKSÜZOĞLU: ÜLKEYE HİZMET ETMEKTEN BÜYÜK GÖREV OLAMAZ

07 Ocak 2022 Cuma 18:01
25 Okunma
ÖKSÜZOĞLU: ÜLKEYE HİZMET ETMEKTEN BÜYÜK GÖREV OLAMAZ

UBP Girne Milletvekili Adayı Türel Özer Öksüzoğlu katıldığı bir televizyon programında milletvekilliğine neden aday olduğunu açıkladı.  Devlette 31 yıllık geçmişi, sivil toplum örgütleri ve kamu yönetiminde donanımı olduğu vurgulayan Öksüzoğlu, amacım tecrübelerimi halka aktırmak dedi.
Donanımını ve tecrübesini bu ülkenin ihtiyacı doğrultusunda kullanmak istediğini belirten Öksüzoğlu gerek yasal mevzuat anlamında gerek de fiziki alt yapı anlamında Meclis’te çalışmaya talip olduğunu kaydetti.
Evlatlarını topluma kazandırdığını altını çizen UBP Girne Milletvekili Adayı Türel Özer Öksüzoğlu açıklamalarına şöyle devam etti;
“Ben artık anne olarak, eş olarak da çocuklarımızı yetişirdik. Topluma faydalı iki birey ortaya koyduk. Çok şükür Rabbime ki iki evladım da vatanını, bayrağını ve milletini seven gençler. Bu ülkeye katkı yaratacak, fayda oluşacak ve gerçekten katma değer yaratacak bir neslin olması gerekir. Benim için as olan öncelikli bu. Bunları yaptıktan sonra şu anda devlette 31 yıllık geçmişim var. Gerek sivil toplum örgütleri gerekse kamu yönetiminde ve akademik kimliğim de var. Akademik olarak da birçok bilimsel yayınlara ve parttime dersler de veriyorum. Tüm donanımı mı içine alacak şekilde düşündüğümde ülkenin meclisinde de var olmak istiyorum.Amacım ülkeye hizmet etmektir. Aslında bundan daha büyük bir görev olamaz.”

AMACIMIZ VE HEDEFİMİZ ÜLKEYE HİZMET ETMEKTİR
Öksüzoğlu, Mecliste olduğunda tamamen halkın isteklerine göre yönlendirme yapmak için bu makama gönüllü olduklarını belirtti. Sözlerine şöyle devam etti:
“Eğer halkımız takdir ederse meclis bacağında ve o meclis kürsülerinde veya meclis koltuklarında oturduğumuzda tamamen amacımız ve hedefimiz ülkeye hizmet etmektir. Başka da herhangi bir amacımız yok. Zaten ülkeye hizmet eder bir pozisyondayız, burada karar verici noktasına geçmektir hedef. Çünkü belli bir noktaya kadar siz bazı şeyleri yönlendirebilirsiniz. Ama mecliste olduğunuzda tamamen halkın isteklerine göre yönlendirme görevi size verilmiş olur. Ve bu sizin elinizdedir bu yüzden makama gönüllüyüz, görev eğer bize verilirse.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52