banner31
banner6

Önce annesini sonra üvey annesini aynı şekilde kaybetti! Korkunç itiraf yıllar sonra geldi

15 Kasım 2022 Salı 09:47
76 Okunma
Önce annesini sonra üvey annesini aynı şekilde kaybetti! Korkunç itiraf yıllar sonra geldi

Todd Boczkowski, 5 yaşında öz annesini 9 yaşında ise üvey annesini aynı şekilde kaybetti. Genç çocuğun hayatında anne dediği iki kadının da katili aynı çıkarken yıllar sonra gelen bir itirafla Todd'un bu cinayete canlı canlı tanık olduğu ortaya çıktı.

ABD'nin Pennsylvania eyaletinde bulunan Pittsburgh kentine yakın bir kasabada dünyaya gelen Todd Boczkowski, 2 yaşındayken ailesi ile birlikte babasının dondurma işine başlamasıyla Kuzey Carolina'ya taşındı.

Todd, birçok çocuğun hayali olan bir şekilde, bir dondurma dükkanında büyümüştü. Öte yandan annesiyle de arası çok iyi olan Todd, düzenli bir şekilde okuluna da devam etti.

Önce annesini sonra üvey annesini aynı şekilde kaybetti Korkunç itiraf yıllar sonra geldi

ÖNCE BOŞANMA KARARI ALDILAR

Todd henüz 5 yaşındayken bir gün anne ve babası onu ve kardeşlerini karşılarına alarak boşanma kararı aldıklarını söylediler. Henüz çocuk yaşta olan Todd, o dönemler bunun ne anlama geldiğini bile bilmiyordu. Boşanma kelimesi onun için hiçbir şey ifade etmiyordu.

Todd, anne babasının hiç kavga ettiğini görmemişti ve onların evliliğin son derece normal olduğunu düşünüyordu. Ancak 1990 yılının 4 Kasım günü yaşananlar Todd'un hayatını sonsuza kadar değiştirecekti.

"ANNEME KÖTÜ BİR ŞEY OLDUĞUNU HİSSETTİM"

Todd, yaşadığı geceyi hatırladığı kadarıyla şöyle anlattı:

Büyük bir gürültüyle uyandım. Anneme bir şeyler olmuştu. Babam bana ve kardeşlerime evin dışında ambulansın gelmesini beklememizi söyledi. Daha sonra babam bizi alarak hızlı bir şekilde komşumuzun evine götürdü. Ama içimde bir his vardı. Anneme kötü bir şey olduğunu hissettim.

Bu olayın yaşanmasından bir gün sonra Todd'a annesinin hayatını kaybettiği söylendi. Hala bir çocuk olan Todd, ölümün ne anlama geldiğini de bilmiyordu. Annesinin geri döneceğini düşünüyordu.

"Daha sonra annemin cennette olduğu ve bir daha gelmeyeceğini öğrendim" diyen Todd, bunun bir çocuk olarak yıkıcı bir tecrübe olduğunu dile getirdi. Babası ise ona annesinin kayıp küvetten düştüğü için hayatını kaybettiğini söyledi. Todd, babasına inanmıştı.

Önce annesini sonra üvey annesini aynı şekilde kaybetti Korkunç itiraf yıllar sonra geldi


Todd(ortada) kardeşleri Sandy ve Randy Boczkowski.

HER ŞEY NORMALE DÖNDÜ DERKEN

Annesinin ölümünden yaklaşık 2 ay sonra Todd'un babası yeniden Pittsburgh'a taşınmaya karar verdi. Tüm aile bağlantıları oradaydı ve çocukların annesiz kalmasının ardından bu bağlantılar önemli hale gelmişti. Todd, kardeşleri ve babası, büyükannesinin evine yerleşti. Todd o zamanlar farkına varamasa da babası dondurmacılıktan önceki işine geri dönmüştü ve başka bir kadınla görüşmeye başlamıştı.

Burada geçirdikleri birkaç ayın ardından babası Todd ve kardeşlerini Maryann isimli bir kadınla tanıştırdı. Maryann, Todd'un ölen annesine o kadar çok benziyordu ki genç çocuk ilk başta annesinin karşısında durduğunu düşündü. Maryann ile Todd'un babasının arasındaki ilişki hızlı bir şekilde ilerlerken 1992 yılında evlilik teklifi geldi. Todd'un babası ve yeni eşi, Todd ve kardeşlerinin düğünün bir parçası olmasını istiyordu ve bu onlar için oldukça önemliydi. Onların aileden biri olduklarını göstermek istiyorlardı.

Bu süreçte yaşadıklarını anlatan Todd, "Ailemi geri kazanıyormuş gibi hissettim. Düğünden birkaç ay önce yeni evimizin inşaatı bitti ve hep birlikte buraya taşındık. Yan komşumuzun çocuğuyla çok iyi anlaştım. Yeniden normalleştiğimi hissediyordum" ifadelerini kullandı.

Önce annesini sonra üvey annesini aynı şekilde kaybetti Korkunç itiraf yıllar sonra geldi

DÜĞÜNDE HEP BİRLİKTE...

Todd'un babası ve Maryann 1993 yılının yazında evlendi. Düğünden kısa bir süre sonra Maryann'a ilk kez anne dediğini belirten Todd, bunun Maryann için çok önemli olduğunu çünkü ona çok vakit ayırdığını söyledi.

1994 yılında ise Maryann, Todd ve kardeşlerini resmi olarak evlat edindi. Başlarda zaten anneleri gibi hissettikleri Maryann tarafından evlat edinilmeyi dert etmeseler de yine o yılın kasım ayında her şey değişecekti.

O gün okuldan eve gelen Todd ve kardeşleri, bir akrabaları tarafından yemeğe çıkarıldı. Daha sonra eve geldiklerinde ise onları büyükanneleri bekliyordu ve birlikte onun evine gittiler. Evde babası ve dedesinin yanında takım elbiseli bir adam gören Todd, bu kişinin bir avukat olduğunu sonradan öğrendi.

ÜVEY ANNESİ DE AYNI ŞEKİLDE ÖLDÜ

Todd'un babası daha sonra çocuklarına Maryann'ın yine annesi gibi evlerindeki küvette hayatını kaybettiğini söyledi. Büyük bir şok yaşayan Todd, gecenin ilerleyen saatlerinde haberlerde babasının fotoğrafını gördü. Babası, Maryann ve annesinin ölümünden dolayı sorgulanıyordu.

Önce annesini sonra üvey annesini aynı şekilde kaybetti Korkunç itiraf yıllar sonra geldi

Todd Newsweek'e yaptığı açıklamada, doğum günü olan 14 Kasım'da uyandığında büyükannesi ona babasının Maryann'ı tutuklandığını söyledi. Birkaç hafta sonra bu suçun üzerine annesinin öldürülmesi de eklendi. Tutucu bir aile ortamında büyüdüğünü söyleyen Todd, evlerinde televizyon bile izlenmediğini söyleyerek, "Televizyon izlememize bile izin vermeyen biri ile Maryann ve annemi öldüren kişi nasıl aynı olabilir?" dedi.

Babalarının gözaltına alınmasının ardından Todd ve kardeşleri kısa bir süre teyzeleri ile birlikte yaşamaya başladılar, daha sonra ise büyükannelerine döndüler. 1996 yılında ise devletin çocuk koruma programı altında başka bir yere alındılar.

ANNESİNİN CİNAYETİNİ KAPIDAN İZLEMİŞ

Bundan birkaç gün sonra ise Todd'un babasının davasında sonuç açıklandı. Babası 2 cinayetten hüküm yiyen Todd, büyük bir şok yaşamıştı. Tüm ailesinin yok oluşunu yıllardır izlediğini ve asla haberdar olamadığının farkına varmıştı. Geriye yalnızca kardeşleri kalmıştı. Çocuklar 18 yaşlarına kadar bakıcı ailelerinin yanlarında yaşadılar.

2003 yılına gelindiğinde 18 yaşına basan Todd, ABD ordusuna yazılmaya karar verdi. Artık büyümüştü ve geçmişinde yaşadığı acılarla yüzleşmeye hazırdı. Annesi ve Maryann'ın ölümlerinde birçok şeyin mantıklı gelmediğini fark ederek olayı incelemeye başladı. Babasının hala bir insanı öldüreceğine inanamayan Todd, 2005 yılında onu hapishanede ziyaret etti.

Önce annesini sonra üvey annesini aynı şekilde kaybetti Korkunç itiraf yıllar sonra geldi

Yıllar süren uzun uğraşlar sonucu babasından cevap alabilen Todd, annesinin öldüğü anda kendisinin de banyoda bulunduğunu, izlediğini ve yaşanan her şeye tanık olduğunu öğrendi. Todd, yıllar boyunca uğraşmasına rağmen bu anı hiçbir zaman hatırlayamadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52