banner31
banner6

Özcenk İle Birlikte Zafere Yürüyoruz

19 Aralık 2022 Pazartesi 10:00
33 Okunma
Özcenk İle Birlikte Zafere Yürüyoruz

Ulusal Birlik Partisi Parti Meclisi Üyesi ve Gazimağusa Belediyesi Meclis Adayı  Yenal Garabli, 25 Aralık yerel yönetimler seçimlerinden partisinin zafer çıkacağını söyledi.

Ulusal Birlik Partisi’nde milli iradenin her şeyin üstünde tutulduğunu vurgulayan Garabli, “halkımıza hizmet etmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz, bunun içim şahsımda bu çalışmanın içerisinde yer alıyor” dedi.

İsmail Arter ile Gazimağusa’ya vizyon geldiğini belirten Ulusal Birlik Partisi Parti Meclisi Üyesi ve Gazimağusa Belediyesi Meclis Adayı Yenal Garabli , Dr. Erdal Özcenk ile hizmet bayrağının daha da yukarıya taşınacağını kaydetti.

Garabli açıklamasına şöyle devam etti;

Başkan adayımız Dr. Erdal Özcenk ile tüm arkadaşlarımız bir bütün haline gelmiştir. İttifak adayı olarak büyük bir destek alan Özcenk’in seçimi kazanacağından şüphemiz yoktur. Bizler de Gazimağusa’nın lider kent olma yoluna  belediye meclis üyesi olarak katkı koyma hedefindeyiz. Her zaman milli iradennin tecelli etmesine gönül vermiş insanlar olarak halkımızdan sandıkta bizlere oy vermesini talep ediyoruz. Özellikle Maraş gibi tüm Doğu Akdeniz’in incisi konumundaki bir bölgeye hizmet vermek bizler için büyük bir onur olacaktır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52