banner31
banner6

Özkan Uğur üzen haberi verdi!

30 Nisan 2022 Cumartesi 11:04
141 Okunma
Özkan Uğur üzen haberi verdi!

MFÖ grubunun solistlerinden Özkan Uğur sağlık durumuyla ilgili son durumu anlattı. Özkan Uğur hastalığı nüksettiği için yeniden tedaviye başladı ve konserleri erteleyeceklerini duyurdu.

Cennet Mahallesi, Gora, Arog gibi yapımlarda yer alan usta oyuncu ve 'MFÖ' grubunun solistlerinden Özkan Uğur'dan sevenlerini üzen haber geldi. Özkan Uğur sağlık durumuyla ilgili son durumu açıkladı.

68 yaşındaki Uğur, açıklamasında; "Eski rahatsızlığım tekrarladığı için akıllı ilaç tedavisine başladım. Bu süreçten en faydalı sonucu almak adına bir süre kalabalıktan ve yorucu tempodan uzak kalmam gerekiyor. Bu nedenle konserlerimizi bir müddet ertelemek durumundayız. En kısa sürede buluşmak ümidi ve sevgilerimle" ifadelerini kullandı.

Ünlü sanatçının paylaşımına Işın Karaca, Şehrazat, Çağrı Telkıvıran gibi birçok meslektaşı da "Acil şifalar" dileklerinde bulundu.


Özkan Uğur, 2013'te yakalandığı lenf kanserini atlatmıştı. Ünlü isim, 2020'de tekrar kanser tedavisi görmeye başlamıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52