banner31
banner6

Öztürkler: Bakanlığa hizmet etmek benim için onur kaynağıdır

16 Mayıs 2022 Pazartesi 20:17
13 Okunma
Öztürkler: Bakanlığa hizmet etmek benim için onur kaynağıdır

İçişleri Bakanı Ziya Öztürkler, görevi Başbakan Ünal Üstel’den görevi almasının ardından sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı.

Öztürkler, “Başbakanımız Sayın Ünal Üstel’e şimdiye kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, bana verilen bu görevi onun bıraktığı yerden daha ileriye taşıma gayreti içinde olacağımı belirtmek istiyorum” dedi.

“Bu ülkenin bir evladı olarak önemli bir Bakanlığa hizmet etmek benim için onur kaynağıdır” diyen Öztürkler, şöyle devam etti:

“İnsanımıza duyduğum saygı ve sevgiyi yine insanımıza hizmet olarak gösterme kararlılığındayım. Bunun için her zaman olduğu gibi emeğimden geri durmayıp çalışmaya devam edeceğim.

Devletimizin ve insanımızın yararına yönelik tüm hizmetleri geliştirerek çağın gerektirdiği hizmet modellerini hayata geçirmek için çalışacağım. Güven kazanmış, ilkeli, istikrarlı bir yönetim anlayışı ile enerjimizi bölmeden, uyum içinde çalışıp üretmektir hedefim.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52