banner31
banner6

Pitbull saldırısında yaralanan minik Asiye'nin babası işinden kovuldu

25 Aralık 2021 Cumartesi 17:30
145 Okunma
Pitbull saldırısında yaralanan minik Asiye'nin babası işinden kovuldu

22 Aralık günü Gaziantep Beştepe Mahallesi'nde bir sitede apartman görevlisi olarak çalışan Hüseyin Ateş'in 4 yaşındaki kızı Asiye Ateş, bahçede oyun oynarken apartman yöneticisinin 2 pitbull cinsi köpeğinin saldırısına uğradı. Ağır yaralanan Asiye hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Antalya’ya sevk edilen Asiye’nin babası Hüseyin Ateş kızının hakkında konuştu. Ateş, konuşmasında işinden de kovulduğunu söyledi.

EŞİMİN ÇOCUĞU OLMAMA İHTİMALİ DE ÇOK YÜKSEK

Kızının sağlık durumu hakkında bilgi veren Asiye'nin babası Hüseyin Ateş, tek isteğinin Asiye'nin sağlığına kavuşup, eski günlerine dönmesi olduğunu ifade ederek, “Olay günü oradaydım. Kat temizliğindeydim. Sitenin kapıcısıyım. Temizlik yaptığım için duymadım. Ben aşağıya indiğimde eşim ve orada çocuğumu kurtaran kişiler, çocuğumu hastaneye getirmişler. Çocuğumun hayati tehlikesi devam ediyor. Çok üzücü bir olay, konuşamıyorum. Dizlerim kırıldı. Bir çocuğum var. Eşimin çocuğu olmama ihtimali de çok yüksek. Benim tek isteğim adaletin yerinin bulmasıdır. Asiye'nin sağ salim çıkması.” dedi.

ŞU ANDA İŞİMDEN KOVULDUM

Kızının daha iyi okullarda okumasını istediğini söyleyen Baba Hüseyin Ateş, işinden de kovulduğunu söyledi. Ateş, “Asiye için daha iyi bir yüz nakli yapılması için daha iyi okullarda okumasını istiyorum. Ne yapılacaksa Asiye için istiyorum. Şu anda işimden kovuldum. Isıran köpekler patronumun köpekleri olduğu için evimden de taşınacağım. İnşallah kızım sağlığına bir an önce kavuşur. Devletime güveniyorum.” dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52