banner31
banner6

Polis Genel Müdürü Adalıer Dış Basın Birliği’ni kabul etti

27 Kasım 2025 Perşembe 13:12
14 Okunma
Polis Genel Müdürü Adalıer Dış Basın Birliği’ni kabul etti

Polis Genel Müdürü Ali Adalıer, Dış Basın Birliği Yönetim Kurulunu kabul etti.

Dış Basın Birliği’nden verilen bilgiye göre, Birlik Başkanı Burhan Canbaz, Polis Genel Müdürü Adalıer’e görevinde başarılar diledi ve Polis Teşkilatını ülkenin en güvenilir kurumlarından biri olarak gördüklerini ifade etti.

Canbaz,  ülke güvenliğinin can damarı konumunda olan polisle iş birliği ve dayanışma içerisinde olmaya devam edeceklerini dile getirdi. 

Heyette Dış Basın Birliği İkinci Başkanı Taner Gönül, Genel Sekreter Hüseyin Turan, yönetim kurulu üyeleri Didem Gürses, Oshan Sabırlı ve TRT Kıbrıs Temsilcisi Süleyman Yaşar yer aldı. Görüşmede Polis Basın Subayı Yılmaz Hacıoğulları da hazır bulundu.

Son Güncelleme: 27.11.2025 13:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14