banner31
banner6

Redif: Esaret Boyun Eğmedik

14 Kasım 2021 Pazar 22:13
35 Okunma
Redif: Esaret Boyun Eğmedik

Cypruvex Genel Müdürü Cemal Redif 15 Kasım Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Mesajında “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Kıbrıs Türk Halkı’nın verdiği onurlu varoluş mücadelesinin en kıymetli eseri ve Kıbrıs Türk Halkı’nın güvencesidir” diyen Redif şunları kaydetti:

“Varlığı, Egemenliği, Özgürlüğü ve İnsan Hakları için yıllarca mücadele etmiş olan halkımız, bu uğurda sayısız şehitler vererek esarete boyun eğmemek için direnmiş, kendi hür iradesiyle kaderini tayin hakkını kullanarak 15 Kasım 1983’de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni ilan etmiştir. Bu bağlamda; bağımsızlık ve özgürlüğümüzü kazanmamızı sağlayan varoluş mücadelesi lideri Dr. Fazıl Küçük, KKTC kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş ve şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyor, tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramını en içten duygularla kutluyorum.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52