banner31
banner6

Reha Muhtar ile Deniz Uğur’un çocuklarından şoke eden iddia: Babam beni demirle dövdü

24 Eylül 2022 Cumartesi 13:33
60 Okunma
Reha Muhtar ile Deniz Uğur’un çocuklarından şoke eden iddia: Babam beni demirle dövdü

Reha Muhtar ile eski eşi Deniz Uğur arasında çocukları yüzünden büyük bir savaş yaşanıyor. Deniz Uğur, çocuklarının kendilerine şiddet uygulayan babalarını görmek istemediğini açıklamıştı. Uğur, önceki gün avukatı ve çocuklarıyla birlikte Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek kendisi ve çocukları için koruma istedi. Çocukların pedagog eşliğinde verilen ifadesi ortaya çıktı. İfadede küçük M. "Babam beni yaklaşık 4 senedir dövüyor. Özellikle kıyafetimden görünmeyecek kısımlara tokat, yumruk atıyor. Beni ısırıyor… Daha önce de bacağıma demir ile vurmuştu" dedi. İşte çocukların dehşete düşüren ifadeleri...

Deniz Uğur, kızlarını dövdüğü gerekçesiyle Reha Muhtar'a uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Muhtar'ın kararı kaldırtmasının ardından tekrar koruma isteyen Uğur, "Çocuklarım benimle olmak istiyor. Onları yanımdan ayırmıyorum, sette bile benimleler" dedi.

'BENİ DEMİRLE DÖVEN, ELLERİMİ ISIRAN BABAMDAN ŞİKAYETÇİYİM'

Deniz Uğur'un çocukları M. ve P., Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'nde pedagog eşliğinde şu ifadeleri verdi. GÜNAYDIN, çocukların pedagog eşliğinde verilen ifadesine ulaştı.

M. D.: "12 Eylül günü annem beni almaya geldiğinde, ona 1 hafta önce babamın beni dövdüğünü söyledim.

Daha önce de beni dövdüğü için babamdan şikayetçi olmuştum ama ona üzüldüğüm için bu şikayeti geri almıştım. Babam beni 4 yıldır dövüyor.

Ondan nefret ettiğimi düşünüyor, ruh haline göre de bana şiddet uyguluyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52