banner31
banner6

Sağlık çalışanına yemek yoksa, eylem var

12 Ocak 2022 Çarşamba 16:30
18 Okunma
Sağlık çalışanına yemek yoksa, eylem var

Kamusen, hastanelerde 24 saat görev yapan sağlık çalışanlarına aynen doktorlara olduğu gibi yemek verilmesini istedi

Kamusen Başkanı Metin atan açıklama yaptı.

“Zihniyete bak! Sağlık Bakanlığına uyarı!” başlıklı açıklama şöyle:

“Yaklaşık 2.5yıla yakın Pandemi sürecinde, fedakarca ailesinden ailesinden, sosyal yaşantısından uzak kalarak görev yapan hemşire ve sağlık çalışanlarına Sağlık Bakanlığı eşit davranmayarak sağlıkta yine kaosa sürükleyecek adımlar atmaya devam ediyor! Sağlık çalışanlarına 3 yıla yakındır kıyafet bile temin edemeyenler şimdi de bazı kesimlere 24 saat görev alan doktorlarımıza ki haklarıdır yemek verilmesi ile ilgili karar alırken ayni fedakarlık ve özveri ile çalışan hemşire ve sağlık çalışanlarını bundan mahrum ederek çalışma barışını bozmuştur.

İvedi bu kararın tekrardan gözden geçirilmesini ve doktorlara verilen yemeğin hemşire ve sağlık çalışanlarına da verilmesini talep etmekteyiz. Bu nedenle bu konularla ilgili gerekli adım atılmaması halinde, yasal ve hukuksal zeminde olmak koşuluyla grev dahil her türlü eylem yapacağımızı bilginize getirir, saygılar sunarım.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52