banner31
banner6

Sancar'dan açıklama geldi

24 Ekim 2021 Pazar 20:36
49 Okunma
Sancar'dan açıklama geldi

Milli İradeye Saygı Platformu Başkanı Talip Sancar halka çağrıda bulunarak  artık yeni bir siyaset anlayışını ortaya koymamızın zamanı gelmiştir dedi.
Yazılı bir açıklama yapan Sancar, “her zaman söylediğim gibi oğlumuz da işe girer kızımız da işe girer, devletin her kademesinde işimizde bir şekilde hallolur fakat gençliğimize ve geleceğimize bir şeyler bırakmak istiyorsak evvela kimleri seçip meclise göndereceğimizi iyice seçmemiz ve araştırmamız çok önemlidir” ifadelerini kullandı
Sancar açıklamalarına şöyle devam etti;
Sıkıntılı günlerden geçtiğimiz şu dönemde maalesef bütün siyasilerin koltuk sevdası olduğunu görmekteyiz. Gün geçmiyor ki bir krizle veya bir sıkıntıyla karşı karşıya kalmayalım. Bilindiği gibi meclisin açılmasını bir türlü beceremeyen muhalefete ve hükümete ne yazık ki sahibiz. Akaryakıt kuyruklarında bekleyen halkımız, Kıb-tek konusunda yaşanan belirsizlik, video skandalları artık bizleri bıktırmıştır. Halkımızın yaşananları iyi analiz edip gerçekten bizi yönetecek insanları iyi araştırıp ona göre oy vermelidir. Peygamber efendimiz Muhammed Aleyhisselam’ın da hadisinde söylediği gibi nasıl yaşarsanız öyle yönetilirsiniz.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52