banner31
banner6

Şanlıdağ Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı

01 Mayıs 2022 Pazar 13:37
31 Okunma
Şanlıdağ Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı

Cypfruvex Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Şanlıdağ mübarek Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Şanlıdağ mesajında şu ifadelere yer verdi;

On bir Ayın Sultanı Ramazan Ayı’nı geride bırakırken, birlik beraberlik duygularının en üst seviyeye taşındığı, sevgi, saygı hoşgörü gibi hasletlerimizin pekiştiği, dargınlıkların unutulduğu bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Milletimiz için yeri her zaman çok özel olan dini bayramlarımız, barışa ve muhabbete vesile olmakla birlikte, yardımlaşma duygularının da en üst seviyede yaşanarak, ihtiyaç sahiplerine daha çok elin uzanmasına imkân sağlayan müstesna günlerdir.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde, Ramazan Bayramı’nın ülkemize ve dünyaya mutluluk, huzur ve barış getirmesini diliyor, birlik ve beraberlik içerisinde nice güzel bayramlara ulaşmak dileğiyle aziz milletimizin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52