banner31
banner6

Şarkıcı Gülşen tutuklandı! Avukatları adliyede

26 Ağustos 2022 Cuma 17:22
42 Okunma
Şarkıcı Gülşen tutuklandı! Avukatları adliyede

Şarkıcı Gülşen tutuklandı! Avukatları adliyede

Ünlü şarkıcı Gülşen, bir konseri sırasında imam hatiplilere yönelik ifadeleri nedeniyle ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik’ suçundan tutuklandı. Gülşen, ifadesinde kimseyi kategorize etmek niyetinde olmadığını, orkestrası ile şakalaştığını söyledi. Öte yandan Gülşen'in avukatları tutukluluk kararına itiraz etti.

stanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, Gülşen'in sahnede imam hatip liselilere yönelik sarf ettiği sözlerinden dolayı TCK 216. Madde kapsamında resen soruşturma başlatıldı. Savcılıkça dün yapılan açıklamada, Gülşen'in kolluk görevlilerince mevcutlu olarak hazır edilmesi talimatı verildiği belirtildi.

TUTUKLANDI

Gülşen, savcılıktaki ifadesinin ardından, “halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik” suçundan tutuklanması talebi ile nöbetçi İstanbul Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi. Savcılık hakimliğe gönderdiği sevk yazısında, Gülşen’in konser sırasında söylediği sözlerin toplumun belli bir kesimi tarafından yoğun tepkilere neden olduğuna değinildi.

Son dakika... Şarkıcı Gülşen tutuklandı Avukatları adliyede

CEZAEVİNDE ZİYARET ETTİ

Gülşen'i bu sabah eşi Ozan Çolakoğlu ziyaret etti. Çolakoğlu ve avukatının Gülşen'e kişisel eşyalarını da getirdiği öğrenildi. Ozan Çolakoğlu yaklaşık süren ziyaret sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.

AVUKATLARINDAN İTİRAZ

Öte yandan imam hatiplilerle ilgili söylediği sözler nedeniyle dün tutuklanan şarkıcı Gülşen’in avukatı tutuklama kararına itiraz etti.

Son Güncelleme: 26.08.2022 17:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52