banner31
banner6

Savaşan: Babalarımıza her zaman saygı ve sevgimizi en güzel şekilde göstermeliyiz

19 Haziran 2022 Pazar 13:04
18 Okunma
Savaşan: Babalarımıza her zaman saygı ve sevgimizi en güzel şekilde göstermeliyiz

Kıbrıs Sağlık Turizmi Konseyi Başkanı, UBP Milletvekili Dr. Ahmet Savaşan, Babalar günü dolayısıyla mesaj yayımladı. 

Ahmet Savaşan, “dünyaya gelmemizden, kendi ayaklarımız üzerinde duruncaya hatta kendi ailemizi kuruncaya kadar bizlere maddi, manevi büyük destek veren babalarımızın varlığına ne kadar şükretsek azdır. Bizler de sadece bu anlamlı günde değil her zaman babalarımızın gönüllerini hoş tutmalı, onlara saygı ve sevgimizi en güzel şekilde göstermeliyiz” ifadelerini kullandı.

Babalarımız bize hep örnek olmaktadır…
“Hayatımızın her anında varlıklarıyla bizleri onurlandıran babalarımız, aile içerisinde üstlenmiş oldukları görev ve sorumlulukları büyük bir özveriyle yerine getirmektedirler. Yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren ve ailenin mutluluğu için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan babalarımız, çocuklarını geleceğe güvenle hazırlamak için ellerinden gelen tüm gayreti sarf etmektedirler” diyen Ahmet Savaşan, “bizleri yetiştirip büyüten ve tecrübeleri ile geleceğe hazırlayan babalarımız, koruyan ve kollayan olarak annelerimizle birlikte yaşantımıza yön vermede bize hep örnek olmaktadır. Onların özverileri, yaşamımız boyunca karşılaştığımız güçlüklerden çıkış yolunu göstermektedir. Her zaman bizlere destek olan, sevgisi ve hoşgörüsünü bizlerle paylaşan babalarımız, vazgeçilmez değerimiz ve hayat zenginliğimizdir. Bizler de sadece bu anlamlı günde değil her zaman babalarımızın gönüllerini hoş tutmalı, onlara saygı ve sevgimizi en güzel şekilde göstermeliyiz. Bu anlamlı günde ayrıca babasız büyümek zorunda kalan yetimlerimize sahip çıkılmasının, onların yüzlerinin güldürülmesinin de önemli olduğuna inanıyorum” ifadelerini kullandı. 
Bütün babaları kutlarım…
Savaşan mesajının sonunda,” bu duygu ve düşüncelerle; başta aramızdan ayrılanlar olmak üzere, hayatı boyunca maddi ve manevi bütün imkanlarını ailesi için seferber eden, çocuklarına karşı merhamet sahibi olan, tecrübeleri ile her zaman yol gösterici olan, bütün babaların “Babalar Günü’nü” kutluyor, aileleriyle sağlıklı, mutlu, uzun yıllar diliyorum.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52