banner31
banner6

Savaşan: "Bizi özveriyle temsil eden adaylarımızı ve arı gibi çalışan partilerimizi tebrik ediyorum"

27 Aralık 2022 Salı 10:08
27 Okunma
Savaşan: "Bizi özveriyle temsil eden adaylarımızı ve arı gibi çalışan partilerimizi tebrik ediyorum"

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Lefkoşa Milletvekili Ahmet Savaşan yerel seçimin ardından kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda seçime gerek aday olarak, gerekse adayların destekçisi olarak katılan ve emek veren bütün Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti vatandaşlarını kutladı.

Kıbrıs Türk halkının güzel bir demokrasi sınavı daha verdiğini vurgulayan Ahmet Savaşan, “halk olmak, devlet kurmak işte bu demektir” ifadelerini kullandı. Ulusal Birlik Partililerin seçimin hakkını verdiğini belirten Savaşan, “iktidarın büyük ortağı olarak üstlendiğimiz sorumluluklara karşın başarılı bir kampanya yürüttüğümüze inanıyorum. Bizi özveri ile temsil eden aday arkadaşlarımızı ve arı gibi çalışan partililerimizi kucaklıyor ve tebrik ediyorum” dedi.

Ahmet Savaşan’ın paylaşımı şöyle:

ÇALIŞMAYA DEVAM: Kıbrıs Türk halkı güzel bir demokrasi sınavını daha geride bıraktı. Halk olmak, devlet kurmak işte bu demektir. Bu seçime gerek aday olarak, gerekse adayların destekçisi olarak katılan ve emek veren tüm Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti vatandaşlarını kutuluyorum. 
Ulusal Birlik Partililer olarak seçimin hakkını verdiğimize ve iktidarın büyük ortağı olarak üstlendiğimiz sorumluluklara karşın başarılı bir kampanya yürüttüğümüze inanıyorum. Bizi özveri ile temsil eden aday arkadaşlarımızı ve arı gibi çalışan partililerimizi kucaklıyor ve tebrik ediyorum.
Siyaset halk içindir… Ne yaptıksa halkımızın daha refah ve özgür yaşaması için yaptık. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52