banner31
banner6

Seçimlerin en güçlü partisini açıkladı

HP Dokuzuncu dönem milletvekili Gülşah Sanver Manavoğlu, Gündem Kıbrıs Web TV’de Çiğdem Aydın’ın sorularını yanıtladı…

05 Eylül 2022 Pazartesi 13:25
56 Okunma
Seçimlerin en güçlü partisini açıkladı

Gülşah Sanver Manavoğlu, “ CTP’nin 18 belediyenin 18’ini alabilecek fırsatı var. UBP o kadar dağılmış durumdadır ki ve bu iki başlılık yüzünden toparlanma ihtimalleri çok mümkün değil. Hem güçlü aday bulma hem de belli başlı güvenilir adaylarının olduğu yerlerde de kendi içlerinde başka adaylar türedi. Hem ekonomik sıkıntı olduğu için hem de belediyeler bu ekonomik sıkıntılardan dolayı çok etkilenip halka hizmet veremediği için muhalefet in karşısında çok büyük fırsat duruyor” dedi.

Manavoğlu, “Eğer hükümet kendi aralarında bir konsensüs sağlayıp birlikte yürürlerse onlar için de büyük avantajdır. Ancak DP ve YDP, bu durum UB’ye avantaj sağlayacağı için bunu istemiyor” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Gündem Kıbrıs

Son Güncelleme: 05.09.2022 13:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52