banner31
banner6

SERHAT AKPINAR “YENİDEN ÇOK BÜYÜK BİR FELAKET YAŞIYORUZ”

22 Haziran 2022 Çarşamba 22:52
15 Okunma
SERHAT AKPINAR “YENİDEN ÇOK BÜYÜK BİR FELAKET YAŞIYORUZ”


Demokrat Parti Girne Milletvekili ve GAÜ Kurucu Rektörü Serhat Akpınar İskele Bölgesinde devam eden yangın ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Serhat Akpınar açıklamasında şunları belirtti;

“Yeniden çok büyük bir felaket yaşıyoruz. Yıllardır Kıbrıs Türk’ünü kendi çaresizliği içerisinde yalnızlaştıranlar utanmalı. Milyonlarca canlı türünün gözlerimizin önünde Doğamızla yok oluşunu izlerken resmen kahroluyoruz .
Bugüne kadar tüm süreçlerde yanımızda olan Canıyla Kanıyla Varlığıyla Kıbrıs Türkü’nün her zaman yanında olan, sahip çıkan Anavatanımız Türkiye Cumhuriyeti’nin dışında Bizleri yalnızlaştıran, çaresizleştiren başta BM ve Avrupa Birliği olmak üzere tüm Dünya Ülkeleri utanç duymalı. Bizim artık içinde olduğumuz bu çaresizlik sürecinde, Birlikteliğimizle yol almayı öğrenmeliyiz .
Yedi Noktada yangınlar halen devam ediyor, ciğerimiz yanıyor, içimiz kan ağlıyor. Allah yardımcımız olsun.
Bir kez daha insanları birbirine öldürtmek yerine ! Çocukların katletilmesi yerine ! Savaş ve Terör için silah desteği ve maddi yardımı yapan ülkeler, yüzünüzü insanlığın geleceğine dönün ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin sesini artık duyun . Anavatan tüm gücüyle yanımızda, İnsanlık için var olduğunu iddia eden BM nerede ? Avrupa Birliği , garantör Büyük Britanya nerede? Bugünün özeti
Türk’ün Türk’ten başka dostu yoktur ! 
Yangın Söndürme Çalışmalarında canla başla uğraşan , gayret gösteren başta  Cefakar Orman ve  İtfaiye güçlerimize, Kahraman Askerlerimize, Fedakar Halkımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhutiyeti’ne geçmiş olsun.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52