banner31
banner6

Sporcularımız başarılara imza atarak ülkemizi gururlandırdı

22 Mayıs 2022 Pazar 11:40
25 Okunma
Sporcularımız başarılara imza atarak ülkemizi gururlandırdı

ERTENLİ EFES 2. KEZ EUROLEAGUE ŞAMPİYONU
Ülkemizden Erten Gazi’nin de formasını giydiği Anadolu Efes, üst üste ikinci kez THY Euroleague şampiyonu oldu. Anadolu Efes, Avrupa basketbolunun kulüpler düzeyindeki en büyük organizasyonunda dün gece Real Madrid’i 58-57 mağlup ederek, son üç yılda final oynayıp üst üste iki kez kupayı kazanma başarısı gösterdi. Efes’te forma giyen temsilcimiz Erten Gazi de son iki yılda elde edilen şampiyonluklarda yer alarak kariyerine genç yaşta tarihi başarılar ekledi.

YİĞİTCAN BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ
Ülkemizin rekortmen milli atletlerinden Yiğitcan Hekimoğlu, müthiş bir dönüş yaptı. Yaşadığı sakatlıklarla beraber birçok olumsuzluğa rağmen Yiğitcan Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Bursa’da düzenlenen Olimpik Deneme Yarışları’nda 100 metrede 10.47’lik derecesiyle birinci oldu. Yiğitcan bu derecesiyle 4-5 Haziran’da Erzurum’da yapılacak Uluslararası Bayrak Yarışı için Türkiye milli takımından davet aldı.

TAYGUN’DAN TÜRKİYE İKİNCİLİĞİ
Atletizmde ki bir diğer genç milli rekortmenimiz Taygun Artan Özcihan’da Kayseri’de düzenlenen Türkiye Liseler Atletizm Şampiyonası’nda 100 metre branşında 10.85’lik derecesiyle Türkiye ikincisi oldu. Ülkemizde düzenlenen Liseli Gençler Atletizm Şampiyonası’nda 100 ve 200 metrede birinci olan ve 200’de okul rekoru kıran Taygun, bugün 200 metrede Türkiye birinciliği ve yeni rekor için koşacak.

ALKIŞLAR LEVENT KOLEJ KIZLARINA
Levent Koleji yıldız kız basketbol takımı Türkiye ikincisi olarak müthiş bir başarıya imza attı. KKTC Ortaokullu Yıldızlar Basketbol Şampiyonası’nı birinci tamamlayarak ülkemizi Türkiye’de temsil etmeye hak kazanan Levent eleme grupları ve yarı final gruplarının ardından Türkiye finallerine kaldı. Zorlu yolculuk Türkiye finaline kadar gelrken şampiyonluk kıl payı kaçtı. Levent Afyonkarahisar’da ki finalde Özel Arı Ortaokulu’na son saniyelerde gelen basketle 50-48 mağlup oldu ancak Türkiye ikincisi olarak ülkemizi büyük gurur yaşattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52