banner31
banner6

Teminatla serbest bırakıldı

07 Ocak 2022 Cuma 12:05
42 Okunma
Teminatla serbest bırakıldı

Mağusa’da 14 yaşındaki küçük kıza cinsel istismarda ve cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen 69 yaşındaki S.T. tutuklanarak mahkemeye çıkarıldı.

Mağusa’da 69 yaşındaki S.T.'nİn, 14 yaşındaki küçük kız çocuğunu zorla dudaklarından öperek cinsel istismarda ve cinsel saldırıda bulunduğu iddia ediliyor.

69 yaşındaki zanlı, müşteki kızın ve ailesinin şikayeti üzerine tutuklandı.

“Çocuğun cinsel istismarı” ve “Cinsel saldırı” suçlamaları ile dün Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarılan zanlı S.T., tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlandı.

DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ HAZIRLAMIŞ

Olayın soruşturmasını yürüten Emin Özbilen mahkemede verdiği ifadesinde, zanlı S.T.'nin, 4 Ocak 2022 tarihinde Mağusa’da faaliyet gösteren ve zanlının yeğenine ait olan şoför okulunda bulunduğu sırada daha önceden tanıdığı ve küçük yeğeninin 14 yaşındaki arkadaşı olan küçük kızın konu iş yerine gelmesi üzerine doğum günü olması nedeniyle kendisine almış olduğu hediyeyi vermek için müşteki kızı konu iş yerinin mutfak kısmına çağırdığını belirtti.

Zanlının, iş yerinin mutfak kısmına giden müştekiye kendisine süpriz yapacağını söyleyip gözlerini kapatmasını istediğini belirten Özbilen, müştekinin gözlerini kapattığını ve zanlının hediyeyi verdikten sonra müştekiyi dudaklarından öpmeye çalıştığını ancak müştekinin izin vermemesi üzerine müştekiyi kollarından tutarak müştekiyi zorla dudaklarından öptüğünü açıkladı.

Özbilen, olayın polisin bilgisine gelmesi üzerine zanlının 5 Ocak 2022 tarihinde tespit edilerek tutuklandığını kaydetti.

Zanlının kendisini olaya bağlayıcı ancak suçunu kabul eder nitelikte olmayan bir gönüllü ifade verdiğini belirten Özbilen, aynı gün müştekinin Sosyal Hizmetler Dairesi uzmanları tarafından gerekli soruşturmasının yapıldıktan sonra ifadesinin temin edildiğini söyledi.

Özbilen, mesele ile ilgili olarak yürütülen soruşturmanın tamamlandığını ifade ederek, zanlının teminata bağlanmasını talep etti.

TEMİNATLA SERBEST

Mahkeme, zanlının yurt dışına çıkışının yasaklanması, seyahat belgelerine el konulması, 30 bin TL nakdi teminat yatırması, KKTC vatandaşı 2 kefilin 100’er bin TL meblağlı kefalet senedi imza etmeleri ve zanlının haftada 1 gün en yakın polis karakoluna giderek ispatı vücutta bulunması koşulları ile yargılanıncaya kadar serbest bırakılmasına emir verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52