banner31
banner6

Tolga: "İki fırtanın içindeyiz"

03 Aralık 2021 Cuma 15:59
42 Okunma
Tolga: "İki fırtanın içindeyiz"

HP Milletvekili Tolga Atakan, kısa vadede 2022 yılının ortalarına kadar herhangi rahatlamanın öngörülmediğini, hem global bir krizle başa çıkılmaya çalışıldığını hem de Türk Lirası’nın döviz karşısında ciddi değer kaybetmesiyle, bölgesel bir krizle de karşı karşıya kalındığını, “İki fırtınanın içindeyiz” diyerek kısa vadede de bir çıkış görülmediğini belirtti.

Covid 19 salgınının başlamasıyla, kapalılık sürecinin dünyayı olumsuz etkilediğini ve etkilerinin artarak devam ettiğini söyleyen Atakan, katıldığı söyleşilerde bir yıl önce hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını, kendimizi buna hazırlamamız gerektiğini sıklıkla söylediğini, yapılan çağrıların yönetimler tarafından algılanmamasından dolayı bugün sanki 1974 öncesi günlere dönüldüğünü ifade etti. Atakan, “Mazot kuyruklarına giriliyor, sosyal medyada insanlar birbirine hangi istasyonda mazot var soruyor. Market raflarında boşluklar görüyoruz. Toplum olarak bu planlamayı yapamamanın sıkıntısını yaşıyoruz. Yakın zamanda planlamaya evrilir mi emare yok. ” dedi.

Atakan, bu süreçte, gelir giderlere dikkat edilmesi, harcama yapılmaması, borca girilmemesi gereken bir dönemde olunduğu konusunda da uyarılarda bulundu.

Son Güncelleme: 03.12.2021 16:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52