banner31
banner6

Trafik canavarı bir can daha aldı...

18 Aralık 2021 Cumartesi 13:17
672 Okunma
Trafik canavarı bir can daha aldı...

Offroad Rally yarışı öncesi parkuru kontrol eden araç içerisinde yolcu olarak bulunan 19yaşındaki İlke Numan hayatını kaybetti.

Ofrod Ralli yarışı öncesi parkur temizliğini ve güvenliğini kontrol eden araç kontrolünü kaybederek takla attı. Araçta yolcu olarak bulunan İlke Numan, kaza sonrası olay yerinde yaşamını yitirdi.

Offroad Rally yarışı ise yaşanan bu üzücü olayın ardından iptal edildi.

Polis Basın Subaylığı’^ndan yapılan açıklama şu şekilde;
18.12.2021 tarihinde, saat 09:00 sıralarında, Kuzey Kıbrıs Otomobil Kulübü ile Kyrenia Off Road Rally Derneğinin birlikte düzenledikleri araba yarışı kapsamında, yarış öncesi parkur kontrolü yapan görevli Ali Bayırbaşı (E-24) kullanımındaki JS 542 plakalı pick up araç ile Alemdağ köyünün güney kısmında toprak yolda dikkatsizliği sonucu yolun solundan çıkarak devrilmiştir. Kaza sonucu aracın arka kısmında bulunan ve ağır yaralanan İlke NUMAN (E-19), kaldırıldığı Yakın Doğu Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirmiştir. Soruşturma devam etmektedir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52