banner31
banner6

Türk milletinin Zafer Bayramı kutlu olsun

30 Ağustos 2022 Salı 08:30
11 Okunma
Türk milletinin Zafer Bayramı kutlu olsun

Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa Milletvekili be Lefkoşa Ilçe Başkanı  Sadık Gardiyanoğlu 30  Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle mesaj yayınladı …
Garyanoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi
“Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğindeki Türk ordusunun destansı zaferi ile sonuçlanan Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi, dünyanın gördüğü en büyük kahramanlık destanlarından biridir. Elde edilen bu şanlı zafer ile Türk  milletinin, tüm dünyaya şartlar ne olursa olsun bağımsızlıktan ve hürriyetten ödün vermeyeceğini haykırmıştır.
Bu duygu ve düşüncelerle Türk Milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten duygularımla kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”

Son Güncelleme: 30.08.2022 08:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52