banner31
banner6

UBP Parti Meclisi Üyesi Barış Tilki’den Resmiye Canaltay’a Hodri Meydan

14 Kasım 2021 Pazar 21:55
200 Okunma
UBP Parti Meclisi Üyesi Barış Tilki’den Resmiye Canaltay’a Hodri Meydan

Şoför Okulları ve Çalışanları Yardımlaşma Kooperatifi Başkanı ve UBP Parti Meclisi üyesi Barış Tilki sosyal medya hesabından Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Resmiye Canalaltay’a hodri meydan dedi.

Tilki açıklamasında şöyle dedi;

Şoför Okullarının durumu ortadadır;

Yıllardır hep söyledik, yazılı da verdik, toplantılar da yaptık yine olmadı yine olmadı.

  Ulaştırmaya kim geldiyse ve Bakan oldu tek yaptıkları iş şoför okulu izini vermek ve bizleri çoğaltmak oldu.

   Şimdiki torpilli Bakan Resmiye Canaltay hanım da aldığım habere göre yine yeni bir şoför okulu izni vermiş ve 21 şoför okulunu Lefkoşa’da 22 yapmaya başardı. Tebrikler

 Mevcut olan şoför okulları yetiştirdiği  öğrencileri aylardır sınavlara koyamazken çare üreteceklerine ve bunlara yoğunlaşacaklarına zaman bulurlar da bu işlerle uğraşıp yeni okul izni vermelerine bir türlü anlam veremiyoruz.

Buradan soruyorum kaç okul daha açılması gerekir ki bu izinlere acaba son veresiniz bilmek istiyoruz.

Denetim yok, eğitimler ortada en önemlisi hem müfettişler hem de şoför okulları sistemden şikayet ederlerken sizler hala daha üç maymunu oynamaya devam edersiniz. Sonrada televizyonlarda gazetelerde ahkam keserek ölümlü kazaları azaltacağınızın beyanatını verirsiniz Halka göstermelik şovlar yaparsınız. Yapmaya devam edin ama bu Halk aptal değildir. Baba gücüne sığınarak bir yerlere gelmek bir yere kadardır örnekleri vardır bu Ulaştırma Bakanlığı çok kişileri temizledi madem oyun oynamak istersiniz hiç bir sıkıntı yoktur sizler bizi görmezlikten gelirseniz ve korumazsanız bizler de ne yapacağımızı çok iyi biliriz….

Hodri meydan!!!!!

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52