banner31
banner6

Yangının hasarının giderilmesi için inceleme yapılacak

03 Ekim 2022 Pazartesi 08:49
13 Okunma
Yangının hasarının giderilmesi için inceleme yapılacak

Ağırdağ’da Cuma akşamı şiddetli rüzgârın etkisiyle, elektrik hatlarının birbirine temas etmesi sonucu meydana gelen yangında yanan 5 evde zararın giderilmesi konusunda Başbakan Ünal Üstel devreye girdi…

Başbakan Üstel’in talebiyle Müteahhitler Birliği’nin zararı karşılama konusunda nasıl bir yol takip edileceğinin belirlenmesi için Müteahhitler Birliği Başkanı Cafer Gürcafer ve ekibi yarın bölgeye giderek yerinde incelemelerde bulunacak.

 Yanan evlerin tamiratının yapılması konusunda Müteahhitler Birliği gerekli girişimleri yaparak vatandaşlara nasıl destek olunabileceği konusunda çalışma gerçekleştirecek.

Yangın ile ilgili yapılan detaylı incelemede, 2 evin çatısı, 1 evin çatı ve pencereleri, 1 evin kapı ve pencereleri, klima dış ünitesi ile evin avlusundaki ambar odası, ahşap çardak ve plastik su deposu, kullanılmayan eşyasız bir evin iç kapı ve pencereleri ile 4 aracın zarar gördüğü tespit edilmişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52