banner31
banner6

YDP Adayları Eğitimden Geçti...

09 Aralık 2022 Cuma 11:18
29 Okunma
YDP Adayları Eğitimden Geçti...

YDP Yerel Seçimlerde sahaya çıkmadan önce dün 08.12.2022 tarihinde Acapulco Otelde adaylara yönelik Seçmen Psikolojisi, Vücut Dili ve Hitabet, Parti Manifestosu konularında bir seminer yapıldı. Seminere Adayların yanı sıra İlçe Başkanları, İlçe Seçim Komite üyeleri de katıldı.

Seminerde Avukat Kemal Bayraktar; "Nasıl oy kullanırız?", Engin Tolungüç; "Propaganda, Vücut Dili ve Hitabet", Genel Sekreter Prof Dr. Talip Atalay;" Seçmen psikolojisi ve siyaset sosyolojisi" Genel Başkan Erhan Arıklı ise; "Parti Manifestosu ve Yerel Seçimler" konularında katılımcılara sunum yaptılar.

Seminer sonrası genel bir değerlendirme yapan Genel Başkan Arıklı Kıbrıs meselesinde yaşanan süreci ve yeni milli Kıbrıs Politikasını anlatarak; "Bu yerel seçimler, sıradan bir belediye seçimi olma özelliğini aşmıştır. Bu seçimler Birleşik Kıbrıs peşinde koşanlarla, KKTC yi yaşatıp kökleştirenlerin seçimidir. Bizi Ankara'dan talimat almakla suçlayanlar, kendilerine kıble olarak Brüksel'i seçmiş durumdadırlar. Nitekim geçen hafta Brüksel’de AB koridorlarında Birleşik Kıbrıs için destek arayışında idiler. Bu arkadaşlar hem 'Birleşik Kıbrıs için bize oy verin' diyorlar, hem de 'Bu seçimlere Milli Dava havası vermeyin' diyorlar. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu" dedi.

Son Güncelleme: 09.12.2022 11:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52