9 aylık bebeğin belden aşağısının felç olduğu açıklandı, anne ve baba tutuklandı

Yayınlanma Tarihi :
9 aylık bebeğin belden aşağısının felç olduğu açıklandı, anne ve baba tutuklandı
Koopbank Optimum Safir - Sadece bir kart değil, Bir yaşam tarzı.

Lefkoşa’da meydana gelen küçük çocuğa kötü muamele suçundan tutuklanan 3 çocuk annesi 23 yaşındaki F.K. ile eşi 25 yaşındaki M.K. mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Mehmet Pınardan olayla ilgili bulguları aktardı. Pınardan, 09.09.2026 tarihinde saat 11.00 raddelerinde zanlıların bakmakla yükümlü oldukları 9 aylık kızlarının omuriliğinde kırık oluşmasına sebep olduklarını söyledi. Polis, zanlılardan anne F.K.’nin sorgusunda çocuğun bezini değişirken poposunda morluk gördüğünü, morluktan önce olan bir durum olup olmadığı sorulduğunda ise Allah tarafından olabilir diye beyanat verdiğini açıkladı. Polis, baba M.K.’nin  ise işte olduğu sırada eşi tarafından aranarak durumu öğrendiğini söylediğini aktardı.

Mahkemede söz alan baba M.K.” Biz asla çocuklarımıza vurmayız, suçlu değiliz, kanıtınız var mı, eşim hamile hücrede kalamaz, ayrıca düzgün yemek yiyemiyoruz” dedi. M.K. çocuklarının sosyal hizmetlerden alınıp, ailesine verilmesini de talep etti. Anne de aynı şekilde çocuğa zarar vermediğini öne sürdü.

KAYNAK:: KAMALI HABER

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Zehra Yalkut Bilgeç, zanlıların soruşturma maksatlı 7 gün poliste tutuklu kalmasına, annenin doktor kontrolünden geçirilmesine emir verdi.

begendim
0
Begendim
bayildim
0
Bayildim
komik
0
Komik
begenmedim
0
Begenmedim
uzgunum
0
Uzgunum
sinirlendim
0
Sinirlendim
Reklam