Advert
Advert

İnsan Kaçakçılığı ve Gizli İttifak Ortaya Çıktı

İskele’de gerçekleştirilen polis operasyonunda silah ele geçirilirken, olayın insan kaçakçılığı ve organize suç bağlantıları da ortaya çıkarıldı.

Yayınlanma Tarihi :
 İnsan Kaçakçılığı ve Gizli İttifak Ortaya Çıktı
Advert

Polis basın bültenine göre, 29 Nisan 2026 tarihinde saat 20.30 sıralarında İskele Polis Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, M.A.H. (23)’nin tasarrufunda 9 mm çapında tabanca, şarjör ve 5 adet canlı mermi bulunarak emare alındı. Zanlı olay yerinde tutuklandı.

Yürütülen ileri soruşturmada, M.A.H.’nin 24 Nisan 2026 tarihinde D.Ş. (26) tarafından 300 Euro karşılığında Güney Kıbrıs’tan alınarak araca gizlendiği ve Metehan Kara Geçiş Kapısı’ndan muhaceret işlemi yapılmadan KKTC’ye yasa dışı şekilde girişinin sağlandığı tespit edildi.

Soruşturma kapsamında ayrıca A.T. (22), M.V.B. (23), O.A. (25) ve Ö.E.’nin zanlının Lefkoşa’da saklanmasına ve ardından İskele’ye geçmesine yardımcı oldukları belirlendi.

D.Ş., A.T., M.V.B. ve Ö.E. tespit edilerek tutuklanırken, O.A.’nın arandığı bildirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

begendim
0
Begendim
bayildim
0
Bayildim
komik
0
Komik
begenmedim
0
Begenmedim
uzgunum
0
Uzgunum
sinirlendim
0
Sinirlendim
Advert