Advert
Advert

Merkezi Cezaevi’nde Ramazan Bayramı açık görüş programı açıklandı

Yayınlanma Tarihi :
Merkezi Cezaevi’nde Ramazan Bayramı açık görüş programı açıklandı
Advert

Lefkoşa’daki Merkezi Cezaevi’nde tutuklu ve hükümlülere yönelik 2026 Ramazan Bayramı açık görüş ziyaretlerinin 20 Mart 2026 ile 23 Mart 2026 tarihleri arasında gerçekleştirileceği bildirildi. Açık görüşlerin bayram süresince 4 gün olarak programlandığı belirtildi.

İçişleri Bakanlığı Merkezi Cezaevi Müdürlüğü tarafından yayımlanan duyuruya göre, dini bayram günlerinde yapılacak açık görüşler iki ayrı periyot halinde düzenlenecek. Görüşmeler sabah 09.00-12.00 ile öğleden sonra 13.00-16.00 saatleri arasında yapılacak.

Açıklamada, açık görüşlerin ziyaretçilerle birlikte yemekli şekilde gerçekleştirileceği, ailelerle görüşme süresinin ise kesintisiz 3 saat olarak belirlendiği kaydedildi. Ayrıca tutuklu ve hükümlülerin dini bayram süresince 1 kez açık görüş hakkından yararlanacağı ifade edildi.

begendim
0
Begendim
bayildim
0
Bayildim
komik
0
Komik
begenmedim
0
Begenmedim
uzgunum
0
Uzgunum
sinirlendim
0
Sinirlendim
Advert