Yılın Gençleri Yarışması 44’üncü yılında Alagadi Fest’te yapılacak

Yayınlanma Tarihi :
Yılın Gençleri Yarışması 44’üncü yılında Alagadi Fest’te yapılacak
WhatsApp-Image-2026-03-05-at-10.18.17

Günkut Ekol tarafından 1982 yılından bu yana düzenlenen Yılın Gençleri Yarışması, 44’üncü yılında Alagadi Fest.26 kapsamında gerçekleştirilecek.

“Yılın Genç Kızı” ve “Yılın Genç Erkeği” kategorilerinde yapılacak yarışma, 9 Ağustos Pazar akşamı Alagadi’de düzenlenecek.

Çatalköy Esentepe Belediye Başkanı Ceyhun Kırok ve belediye meclis üyelerinin katkılarıyla yapılacak etkinliğe, 15 ile 19 yaş aralığında yaklaşık 40 genç kız ve genç erkeğin katılması bekleniyor.

Tema “Kuzey Işıkları”

Bu yılki yarışmanın temasının “Kuzey Işıkları” olduğu açıklandı. Gecede gençler, spor ve abiye kıyafetleriyle sahne alacak.

Günkut Ekol Kurucu Başkanı Bülent Günkut, 1982 yılında başlayan yarışmanın 44’üncü yılına ulaşmasından gurur duyduğunu belirterek, organizasyonun Kıbrıs Türk halkı ve dünya gençliği adına kalıcı bir etkinlik haline geldiğini ifade etti.

begendim
0
Begendim
bayildim
0
Bayildim
komik
0
Komik
begenmedim
0
Begenmedim
uzgunum
0
Uzgunum
sinirlendim
0
Sinirlendim
WhatsApp-Image-2026-03-05-at-10.18.54