banner31
banner6
banner1

Cumhurbaşkanı Tatar: Yangına sebebiyet verecek davranışlardan uzak durmalıyız

21 Ağustos 2025 Perşembe 13:06
6 Okunma
Cumhurbaşkanı Tatar: Yangına sebebiyet verecek davranışlardan uzak durmalıyız

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Girne’nin Ciklos bölgesinde meydana gelen yangınla ilgili açıklamada bulundu.

Cumhurbaşkanı Tatar yazılı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Girne’de Ciklos Bölgesi’nde bugün başlayan yangının; helikopter, itfaiye, orman dairesi, belediye, asker, sivil savunma ekiplerimiz ve vatandaşlarımızın üstün gayreti ve çalışmaları neticesinde kontrol altına alındığını ve soğutma çalışmaları yapıldığını öğrenmiş bulunmaktayım. Yangına müdahalede bulunan tüm ekiplere ve halkımıza teşekkür ederim.

Hava sıcaklığının yüksek olduğu bu günlerde çok dikkatli olmalı yangına sebebiyet verecek davranışlardan uzak durmalıyız. Yanan her bir ağaç büyük bir servetin heba olmasıdır.”

Anahtar Kelimeler:
Ersin Tatar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52