banner31
banner6

Cinayet Dosyası’nın Jessica Fletcher’ı Angela Lansbury hayatını kaybetti

12 Ekim 2022 Çarşamba 14:52
46 Okunma
Cinayet Dosyası’nın Jessica Fletcher’ı Angela Lansbury hayatını kaybetti

1990’lı yıllara damgasını vuran Cinayet Dosyası (Murder, She Wrote) isimli dizinin yıldızı Angela Lansbury, 96 yaşında hayatını kaybetti. Lansbury dizide Jessica Fletcher karakterini canlandırarak, her bölümde farklı bir cinayeti çözmeye çalışmıştı. Dizi, Türkiye’de de yıllarca beğeniyle izlenmişti.

Cinayet Dosyası dizisinin yıldızı Angela Lansbury hayatını kaybetti. Lansbury, Los Angeles’taki evinde 96 yaşında vefat etti. 1984’ten 1996’ya kadar 12 sezon boyunca yayınlanan dizide Lansbury, Jessica Fletcher karakterini canlandırarak her bölümde farklı bir cinayeti çözmeye çalışmıştı. Lansbury’nin ölümünü ailesi duyurdu ve “Los Angeles’taki evinde uykusunda huzur içinde öldü” denildi.

Angela Lansbury

Flatcher beş gün sonra 96 yaşına girecekti.

Angela Lansbury’nin vefatının ardından aktris Catherine Zeta Jones sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda “Sevgili Dame Angela Lansbury, huzur içinde yatsın. Broadway’de sergilediğimiz performans sonsuza dek benimle kalacak. Büyük beyaz yolunda ışıklar senin için kararırken, kalbimizde sonsuza dek parlayacaksın. Seni seviyorum Angela” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52