banner31
banner6

Jane Fonda: Ölmeye hazırım

20 Kasım 2022 Pazar 13:28
15 Okunma
Jane Fonda: Ölmeye hazırım

Daha önce göğüs kanserine yakalandığını anlatan Jane Fonda, iki memesini de aldırdığını ve iyileştiğini söylemişti. Kanserle mücadele etmeye devam eden ve kısa bir süre önce yaptığı açıklamada "Hayatta kalma oranım yüzde 80" diyen Fonda, "Ölmeye hazırım" cümlesiyle hayranlarını üzdü.

Geçtiğimiz günlerde kansere yakalandığını açıklayan sinemanın yaşayan efsanelerinden Jane Fonda, yeni açıklamalarda bulundu. Fonda, faniliği üzerine düşündüğünü ve ölmeye hazır olduğunu dile getirdi.

"HAZIR HİSSEDİYORUM"

'Entertainment Tonight'a konuşan Jane Fonda, etrafta çok daha uzun süre bulunmayacağının farkında olduğunu ve harika bir hayat yaşadığı için hazır hissettiğini ifade etti.

"KEMOTERAPİ SÜRECİ BAŞLADI"

84 yaşındaki Fonda, bir tür kan kanserine yakalandığını ancak tedavi edilebilir olduğunu ve kemoterapi sürecinin de başladığını belirtti.

Jane Fonda: Ölmeye hazırım

"BİRÇOK KİŞİ BU HASTALIKTAN İYİLEŞTİĞİNİ YAZDI"

Daha önce sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan oyuncu, "Geçen haftadan bu yana bana yazan birçok kişi bu tür bir kanser nedeniyle tedavi gördüklerini ve onlarca yıldır artık hastalıktan tamamen kurtulmuş olduklarını açıkladı" ifadelerini kullanmıştı. Fonda, ayrıca "Yakında 85 yaşında olacağım ve önümde endişelenmemi gerektiren onlarca yıl yok" demişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52