banner31
banner6

Son Dakika! Türk Sanat Müziği’nin usta ismi Yüksel Uzel'den kötü haber geldi

Türk Sanat Müziği'nin usta ismi Yüksel Uzel'den gelen son dakika haberi sevenlerini üzdü. 

25 Aralık 2022 Pazar 19:16
169 Okunma
Son Dakika! Türk Sanat Müziği’nin usta ismi Yüksel Uzel'den kötü haber geldi

Türk Sanat Müziği'nin özel seslerinden Yüksel Uzel'den (72) kötü haber geldi. Usta sanatçı, Güney Afrika Johannesburg'da sağlığına kavuşmak için ameliyat masasına yattı. Beyin kanaması geçirdiği için 1997'den bu yana konser vermeyen ve Güney Afrika'ya yerleşen Yüksel Uzel'de yeni haber var. Türk Sanat Müziği'nin özel seslerinden 72 yaşındaki Yüksel Uzel'den kötü haber geldi. Usta sanatçı, Güney Afrika Johannesburg'da sağlığına kavuşmak için ameliyat masasına yattı. İşte tüm detaylar…

Temizmagazin.com'un haberine göre; Yıllar önce kızı ve torunuyla birlikte Johannesburg'a yerleşen Yüksel Uzel'in kızı Arzu Uzel, ünlü sanatçının sağlık durumunda sorun olduğunu ve ameliyata girdiğini duyurdu.Prof. Dr. Adam Mahomed ve Prof. Dr. Martin Sussman ve ekibinin Güney Afrika'da gerçekleştirdiği operasyonun iyi geçtiğini belirten Arzu Uzel, annesinin büyük ve hayati bir ameliyattan çıktığını, hasta ve hasta sahiplerinin özel bilgilerinin gizliliğine inandığı için daha fazla detay vermeyeceğini belirtti.

YÜKSEL UZEL KİMDİR?
19 Nisan 1950 yılında doğan Yüksel Uzel'in asıl adı Yüksel Katmer'dir. Baba tarafından Rizeli'dir.
Müzik kariyerine 1975 yılında İstanbul Belediye Konservatuvarında korist olarak başladı. İlk kez 1978 yılında Büyük Maksim Gazinosu'nda sahne aldı.

İlk albümünü 1983 yılında Yavuz Plak hesabına "Bir Seni Bir Gülü Öptüm" adıyla yaptı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52