banner31
banner6

Ünlü müzisyenin oğlu yaşamını yitirdi

10 Mayıs 2022 Salı 10:10
58 Okunma
Ünlü müzisyenin oğlu yaşamını yitirdi

Dünyaca ünlü müzisyen Nick Cave'in oğlu Jethro Lazenby, 31 yaşında yaşamını yitirdi. Lazenby'ye şizofreni teşhisi konduğu açıklandı.

Avustralyalı dünyaca ünlü şarkıcı Nick Cave’in 31 yaşındaki en büyük oğlu Jethro Lazenby’nin yaşamını yitirdiği açıklandı.

Açıklamayı bizzat Cave yaptı. Kısa bir açıklama yapan Cave, “Büyük bir üzüntüyle söylemek isterim ki oğlum Jethro yaşamını yitirdi. Bu zamanlarda ailemizin mahremiyetine saygı gösterdiğiniz için minnettar olacağız” dedi.

Ünlü şarkıcının oğlu mankenlik yapıyordu.
1991 yılında Nick Cave ve Beau Lazenby’nin oğlu olarak dünyaya gelen ve kariyerine  manken olarak devam eden Lazenby, Avustralya’da yaşadıktan sonra taşınmıştı. Babasıyla 7-8 yaşlarına kadar tanışmayan Lazenby hakkında Nick Cave daha önce verdiği bir demeçte, “Hayattaki en büyük pişmanlığım Jethro ile çocukluk yıllarında ilgilenmemem olmuştur. Fakat şimdi iyi bir ilişkimiz var” demişti.

İngiltere’ye taşındıktan sonra Balenciaga ve Versace gibi markalar için mankenlik yapan Lazenby aynı zamanda müzikle de ilgileniyordu.


Mart ayında annesine saldırmaktan tutuklanan Lazenby’a şizofreni teşhisi konduğu da belirtildi. Hapiste tutulan Lazenby’ın geçen hafta serbest bırakıldığı belirtildi.

Dört oğlu olan Nick Cave, daha önce Brighton’da bir uçurumdan düşen 15 yaşındaki oğlu Arthur’u da yitirmişti.

Son Güncelleme: 10.05.2022 10:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52