banner31
banner6

Ünlü oyuncu, eşiyle birlikte teyzesi María Isabel’i öldürdü.

06 Haziran 2022 Pazartesi 17:29
86 Okunma
Ünlü oyuncu, eşiyle birlikte teyzesi María Isabel’i öldürdü.

Oyuncu Luis Lorenzo Crespo eşiyle birlik olup teyzesini öldürdü!

İspanya’da polisiye dizilerinde rol alan oyuncu Luis Lorenzo Crespo, eşiyle birlikte teyzesi María Isabel’i öldürdü. Miras için cinayet işleyen çift tutuklandı.

spanya’da “El Comisario” ve “La Que se Avecina” gibi polisiye dizilerde aldığı rollerle tanınan oyuncu Luis Lorenzo Crespo, eşi Arancha Palomino ile birlikte miras için teyzesi María Isabel’i öldürdüğü iddiasıyla Madrid’de tutuklandı.

DailyMail’in aktardığı habere göre, María Isabel’in geçen yıl bunamanın neden olduğu doğal sebeplerden öldüğü düşünülüyordu. Ancak Isabel’in kardeşi durumdan şüphelendi ve ikinci bir otopsi istedi. Otopsi sonucu, kadının zehirlendiği ortaya çıktı.

Polis, Luis Lorenzo Crespo ve eşinin, Isabel’i yanlarında kalmaya davet ettiğini ve onu zehirlemek için ağır metaller kullandığını belirtti. Otopsi bulgularına göre, Isabel’in vücudunda normal kadmiyum seviyesinin 200 katı ve normal manganez seviyesinin 20 katı çıktı.

ÖLÜMÜNDEN AYLAR ÖNCE VASİYETİNİ GÜNCELLEDİ

Polis, Crespo’nun yaşlı kadının ölümüne yol açarken bir şekilde büyük miktarda para harcadığını da tespit etti. Çift de, yaşlı kadına demans teşhisi konulduktan sonra harcamalarını açıklamak için uzmanlara götürdüklerini öne sürdü. Yetkililer, bunama teşhisine dair bir kayıt olmadığını söylerken, komşuları da çiftin onu ihmal ettiğini iddia etti.

Polisin aktardığı bilgilere göre María Isabel, tüm mülkünü vefatından sadece aylar önce yeğenine bırakmak için vasiyetini güncellemişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52