banner31
banner6

Ünlü şarkıcının acı günü! Oğlu intihar etti…

08 Ocak 2022 Cumartesi 21:16
213 Okunma
Ünlü şarkıcının acı günü! Oğlu intihar etti…

Dünyaca ünlü şarkıcı Sinead O’Connor’ın 17 yaşındaki oğlu, kaybolduğu bildirildikten iki gün sonra öldü, kalbi kırık şarkıcı hayranlarına ‘dünya mücadelesine son vermeye karar verdiğini’ söyledi.

55 yaşındaki İrlandalı şarkıcı, haberi doğrularken Twitter hesabından “‘Güzel oğlum Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, hayatımın ışığı, dünyevi mücadelesini bugün bitirmeye karar verdi ve şimdi Tanrı’yla birlikte.” paylaşımında bulundu.

O’Connor ayrıca, ‘Huzur içinde yatsın ve kimse onun örneğini izlemesin. Bebeğim. Seni çok seviyorum. Lütfen huzur içinde ol’ ifadelerini kullandı. Perşembe günü kaybolan Shane, Sinead’in dört çocuğundan biriydi.

2018’de Müslüman olduğunu açıklayarak adını Şüheda Davitt olarak değiştiren Sinead, Shane’e adadığı bir Bob Marley şarkısını da tweet’leyerek oğlunu ‘mavi gözlü bebeği’ ve ‘hayatımın ışığı’ olarak nitelendirdi.

Shane bu hafta başlarında kayboldu ve en son Cuma günü Güney Dublin’deki Tallaght’ta görüldü. Polis yetkilileri genci bulmak için arama başlatmıştı.

Shane’in kaybolmasının ardından sosyal medyadan çağrıda bulunan Sinead, oğlunun intihar nöbeti sırasında hastaneden kaybolduğunu iddia ederek Tallaght Hastanesi’ni dava etmekle tehdit etmişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner14

banner52